Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Baška - Otok Krk
Rabac - Istra
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Rabac - Istra
   
  Rabac
Istra – Oliva Camp & Residence 3* (mobilna hiška)Neodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za svoje člane sklenil pogodbo o najemu mobilne hiške v Oliva Camp & Residence 3*, Rabac, za maksimalno 5 oseb (MH delux za 4 osebe + max 1 otrok do 11,99 leta). Ponudbo kampa si lahko ogledate tukaj https://www.maslinica-rabac.com/camping .

Mobilna hiška prilb. 32 m2  ima 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dve kopalnici (prha, WC), dnevni prostor z raztegljivim kavčem, klimatsko napravo, SAT-TV, kuhinjsko nišo in teraso. Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri moblni hiški ali ob hotelu. Hišice v coni 3 so od plaže oddaljene 350-700 m. Plaža je prodnata, primerna za otroke, ležalnike in senčnike si lahko izposodite za doplačilo. Do centra Rabca vodi sprehajalna pot. Domače živali so dovoljene za doplačilo (8€/dan), obvezna je predhodna najava.Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, odvoza smeti ter končnega čiščenja so všteti v ceno najema. Turistično takso (1,06€ na osebo/dan, 0,53€ na dan otroci 12-17,99 let) plačajo gostje posebej na kraju samem. Za dodatno udobje vam v nastanitvi lahko zagotovijo brisače (15€ set brisač) in menjavo posteljnine med bivanjem (12€ - 1 menjava). Varščina 50€ na hiško- varščino gosti dobijo vrnjeno, v kolikor hiško zapustijo urejeno oz. v nepoškodovanem stanju.

Menjava gostov je ob sobotah. 


Člane NSDLU vabimo, da se prijavijo za letovanje, ki je možno od 24. junija do 29. julija 2023.

Za člane sindikata je cena dnevnega najema 80 EUR, plačljivo v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane znaša 165 EUR.

Prijave za letovanje zbira NSDLU 14. aprila 2023.

Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet. 

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje 20. aprila 2023.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Rabcu«, ki ju dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si  (zadeva: za letovanje v Rabcu).

Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane (velja tudi elektronski podpis) s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali! 

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Luciji Miklič Cvek, tel.: 051 359 379, oziroma e-mail: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si 

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD