Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Baška - Otok Krk
Rabac - Istra
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Kranjska gora - Razor
   
  Kranjska gora
Apartmaji RazorNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je sklenil pogodbo o najemu 5/6 posteljnega apartmaja v Apartmajih Razor v Kranjski Gori.

Ponudbo Kranjske Gore z okolico si lahko ogledate na spletni strani: www.kranjska-gora.si.Apartma ima dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, predprostor, kopalnico in TV. Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, ogrevanja, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceno najema. Turistično takso in stroške telefona plačajo gostje sami.

Menjava gostov je ob sobotah.Člane sindikata vabimo, da se prijavijo za letovanje v času od 24. junija do 2. septembra 2023.


Za člane NSDLU je cena dnevnega najema 60 € plačljiva v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane znaša 105 €.

Prijave za letovanje zbira NSDLU do 14. aprila 2023.


Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 20. aprila 2023.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Kranjski Gori«, ki jo dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si (zadeva: za Kranjsko Goro – Razor). 

Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane (velja tudi elektronski podpis) s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali! 

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Luciji Miklič Cvek, tel.: 051 359 379, oziroma e-mail: Lucija.MiklicCvek@ff.uni-lj.si

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD