Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Letovanja
Kranjska gora - Razor
Baška - Otok Krk
Rabac - Istra
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Letovanja/Baška - Otok Krk
   
  Baška
Otok KrkNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za svoje člane sklenil pogodbo o najemu 4/5 posteljnega apartmaja v Baški na otoku Krku.


Apartma 65 m2 (novogradnja) je v 1. nadstropju, sestavljen je iz 2 spalnic (obe z zakonsko posteljo 180x200 cm), kuhinje z dnevno sobo, kopalnice (tuš) in balkona (5 m2). Od centra mesta je oddaljen cca. 600 m, od plaže 650 m. Ima klimatsko napravo, na voljo je 1 parkirno mesto. 5. oseba je nameščena na kavču. V kuhinji z jedilnico in dnevno sobo se nahaja hladilnik, zamrzovalnik, posoda, električni štedilnik, mikrovalovna pečica, aparat za kavo, satelitska televizija. Apartma nima pomivalnega in pralnega stroja niti skupnega žara. Domače živali so dovoljene za doplačilo.

Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceni najema s tem, da so naši gostje dolžni varovati in paziti na opremo apartmaja in na mestu samem poravnati morebitno škodo. Turistično takso (0,30€/dan na osebo) in prijavnino (3€ na osebo, kar je enkratni znesek) plačajo gostje posebej na kraju samem.

Menjava gostov je ob nedeljah.  


Člane NSDLU vabimo, da se prijavijo za letovanje, ki je možno 
od 25. junija do 3. septembra 2022.

Za člane sindikata je cena dnevnega najema 70 EUR, plačljivo v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane znaša 145 EUR.

Prijave za letovanje zbira NSDLU do 14. aprila 2023.


Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 20. aprila 2023.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Baški«, ki ju dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si (zadeva: za letovanje v Baški – otok Krk).


Opozorilo: prijavnic, ki ne bodo podpisane (velja tudi elektronski podpis) s strani predsednika sindikata članice, ne bomo upoštevali!

Dodatne informacije vam lahko posreduje ga. Luciji Miklič Cvek, tel.: 051 359 379, oziroma e-mail: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si.

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD