Kontakt

Kazalo
 
  Domov|Novice|Pogledi|Vse o sindikatu|Ugodnosti članov|Pravna pomoč|Povezave|Predpisi NSDLU|Pišite nam|Peticije  
 
 
Zimovanja
Rogla - Apartma Jurgovo
Kranjska gora - Razor
Letovanja
Ugodnosti članov
 
   
  Infotag: Ugodnosti članov/Zimovanja/Rogla - Apartma Jurgovo
   
  Rogla
Apartma JurgovoNeodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je za zimo 2021/22 zakupil sedem posteljni apartma v Koči na Jurgovem, ki se nahaja kilometer od hotela Planja na Rogli. Apartma v Koči na Jurgovem (https://www.rogla.eu/si/namestitev/apartmaji-koca-na-jurgovem) ima ločeno triposteljni in štiriposteljni apartma s skupno souporabo kuhinje (primeren za dve družini). V Koči je tudi restavracija. Izjema je termin 19. 2. do 26. 2. 2022, ko je na voljo bungalov Rogla za 4+2 osebe (Bungalovi Rogla in Gaber *** - Rogla). Bungalov ima v pritličju dnevni prostor s kuhinjo, kjer je tudi raztegljiv kavč, v nadstropju pa dve spalnici s po dvema ležiščema. Ostale termine je na voljo apartma Jurgovo.

Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, ogrevanja, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceno najema. Turistično takso, prijavnino in stroške telefona plačajo gostje sami. Celotno ponudbo si oglejte na spletni strani: https://www.rogla.eu/si/

Menjava gostov je ob sobotah. 

Člane NSDLU vabimo, da se prijavijo za zimovanje v času od

29. decembra 2021 do 5. marca 2022. Prvi termin zimovanja je krajši: 29. 12. 2021 do 1. 1. 2022.

Za člane NSDLU je cena dnevnega najema 50 €, plačljiva v dveh obrokih.

Najemnina za nečlane znaša 113 €.

Prijave za zimovanje zbira NSDLU do 1. decembra 2021.

Odobritev terminov za zimovanje bo opravljena skladno z določili 10.člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do 6. decembra 2021.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za zimovanje na Rogli«, ki jo dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov: lucija.mikliccvek@ff.uni-lj.si (zadeva: za Roglo). 

 

 

   

Neodvisni sindikat delavcev
Ljubljanske univerze

Kongresni trg 12, Ljubljana
telefon 01.2418.554
email sindikat@nsdlu.si

 
 
 
   
 
 
 
Neodvisni sindikat delavcev Ljubljanske univerze, Kongresni trg 12, Ljubljana, telefon 01.2418.554, design&development LSD